-Golfclub Flevoland
Zomeravondopstap commissie

Breek de week met de Zomeravondopstap.

 

De week is doormidden en je bent weer toe aan een rondje golf. Doe dan mee aan de Zomeravondopstap. Iedere woensdag aan het eind van de middag kun je, na inschrijving en betaling van € 2,- (€ 1,- voor jeugdleden), vanaf 17.00 tot 18.30 uur starten voor een wedstrijd over 12 holes.

Starttijden reserveren is niet mogelijk, de flightindeling vindt plaats in overleg met de wedstrijdleiding en deelnemers W.O.C.

 

Naast het spelen van een rondje (7/8 hcp – non-qualifying) op de woensdagmiddag/avond, speel je mee voor het Zomeravondopstap-klassement. Dit klassement wordt opgemaakt aan de hand van punten die per ronde te verdienen zijn door de beste 10 spelers volgens het zogenaamde Grand Prix systeem.

Winnaar 15 pnt, 2e +12 pnt, 3e +10 pnt, 4e +8 pnt , 5e +6 pnt, 6e +5, 7e +4, 8e +3, 9e +2, 10e +1.

De beste 10 persoonlijke resultaten tellen mee voor het Zomeravondopstap-klassement. Winnaar is de speler met de meeste punten.

 

Tijdens het spelen van de 12 holes krijg je ook nog de gelegenheid om de neary of de longest drive (dames/heren) te slaan en na afloop van je ronde je puttingskills te laten zien op de putting green naast hole 18.

De weekwinnaars spelen na 4 weken tegen elkaar voor de maandprijs, de winnaars van de maandprijs spelen op de finaleavond tegen elkaar voor de eer en de prijzen.

Uiteraard wordt degene met de meeste birdies winnaar van het birdieklassement.

 

Tijdens de grote finaleavond zal, zoals in voorgaande jaren ook gebeurde, in samenwerking met het Golf Event Center een heerlijke BBQ worden georganiseerd. Heb je aan meer dan 10 wedstrijden meegedaan dan is het eten voor jou helemaal gratis. Heb je aan minder wedstrijden meegedaan, geen probleem, meld je aan voor de BBQ en we informeren je over de kosten.

Tijdens de grote finaleavond zal, zoals in voorgaande jaren ook gebeurde, in samenwerking met het Golf Event Center een heerlijke BBQ worden georganiseerd. Heb je meer dan 10 wedstrijden meegedaan dan is het eten voor jou helemaal gratis. Heb je aan minder wedstrijden meegedaan, geen probleem, meld je aan voor de BBQ en we informeren je over de kosten.

 

 

 

<<Ga terug