-Golfclub Flevoland

< Ga terug

Zaterdag 7 april 2018 (Medal 2)

10 april 2018

Zoals afgesproken met Bianca (mede wedstrijdleiding) ben ik om 8.30 uur aanwezig in het clubhuis. De vooruitzichten zijn prima, eindelijk droog en met wat geluk een zonnetje.
Bianca heeft vrijdag de startlijst en kaarten klaar gelegd dus ik hoefde alleen van de spelers het inschrijfgeld te ontvangen.
9.00 uur: daar is Bianca, zij gaat de rest van het inschrijfgeld innen, ik mag mij gaan voorbereiden op mijn wedstrijd.

 

Voor de eerste keer strokeplay  voor mij, samen met Geert en Henk gaan wij de baan in, hole 1 gaat naar verwachting 2 stbl.punten oh nee het gaat om de slagen nu. Hole 2 afslag het bos in kan volgens mij schuin naar voren en nog wat lengte maken. Dus niet ,bal tegen boom bal weg slag weg strafslag erbij .Ik weet nu zo moet je dus geen strokeplay spelen. Ik ben wat op Geert en Henk gaan letten en zag dat deze wat rustiger en meer op safe speelden. Goed voorbeeld doet volgen en kijk daar het ging steeds beter en met 79 netto toch een prima score, wel vierde vandaar dit stukje.
 
Mede door het prachtige weer en medespelers Henk en Geert heb ik genoten van mijn eerste Strokeplay wedstrijd.
 
Uitslag: Gele Tee

  1. Rob Nijhof                    72 netto
  2. Nico Kranendonk     73 netto
  3. Nancy van Tilburg    77 netto
     

 

Uitslag: Rode Tee

  1. Liesbeth van Essen 82 netto
  2. Roos Maenhout       83 netto 

Drie birdies: Ed Prüst op hole 4,  Wil van Meer en Simon Rutte op hole 3
 
Parkeerplaats:  Rob Nijhof
 
Met dank aan Bianca voor de fijne samenwerking tijdens de voorbereiding en leiden van deze wedstrijd.

 
Simon Rutte