-Golfclub Flevoland

< Ga terug

Winter Cup

12 februari 2018

Zondag 11 februari is weer de laatste Winter Cup van dit jaar gespeeld. In echt winters weer, droog maar in een snijdende windkracht 6, die overal doorheen wapperde. 19 deelnemers die er weer een gezellige sportieve dag van maakte. Uitslag: op de eerste plaats Alexandre Bonnette met een mooie 25 punten, tweede Rob Nijhof met 24 punten en Nancy van Tilburg met 21 punten.

 

De Winter Cupis weer gewonnen en uitgereikt. Er zijn 5 wedstrijden uitgeschreven, er zijn er vanwege weersomstandeigheden 4 gespeeld. De cup ging dus naar diegene met de hoogst behaalde punten in 3 wedstrijden. Op de derde plaats René Pesman 3 keer meegedaan 56 punten, op de tweede plaats 3 keer meegedaan Rob Nijhof met 62 punten en op de eerste plaats Joop Manuel en tevens Winter Cup winnaar ook met 62 punten (maar met een iets lagere handicap). Gefeliciteerd.

 

Het inschrijfgeld was weer wel besteed, na de prijsuitreiking kon iedere deelnemer genieten van een uitgebreid soepbuffet en kregen voor thuis een rookworst mee.

 

Dank aan de wedstrijd commissie: Hilde Besuijen, Gerda Nijhof en Rigt Nammensma voor het organiseren en leiden van deze leuke en sportieve wintercompetitie.