-Golfclub Flevoland

< Ga terug

Weekcommissie sluit zomerseizoen groots af

31 oktober 2018

Dinsdag 23 oktober verzamelden zich maar liefs ruim 50 dames en heren voor de laatste officiële wedstrijd van het zomerseizoen. Het weer was ronduit onstuimig en herfstachtig.
Harde wind en af en toe een spatje, weerhielden de deelnemers er echter niet van om met plezier de baan in te gaan en over het algemeen goed te scoren.

 

Nog even ter herinnering: de weekcommissie organiseert op maandag (heren), dinsdag (dames) en donderdag (50+) wedstrijden voor leden van de club.
Bij wijze van uitzondering werd er nu op dinsdag een gemengde wedstrijd georganiseerd met na afloop lunch.

 

De wedstrijdleiding was in handen van Marijke Raeven en Bram van der Torre, die ervoor zorgden dat de shotgun soepel en snel verliep. Daarbij werd dankbaar gebruik gemaakt van de nieuwe toeter, zodat iedereen tegelijk en op tijd kon starten.

 

Het clubhuis was gevuld met mooi gedekte tafels en ruim 60 mensen schoven aan voor de gezellige en lekkere lunch. Tot vreugde van de commissie waren er 3 bestuursleden van de partij. Peter en zijn team hadden alles strak geregeld en iedereen werd in een sneltreinvaart voorzien van een lekkere warme maaltijd. Na de lunch werden de prijzen van alle zomercompetities uitgereikt.

 

We kijken tevreden terug op een mooie dag, die voor herhaling vatbaar is.

 

Hartelijke groet,
De weekcommissie
Ans, Bouke, Bram, Ditte, Ger, Harry, Herman, Leo, Marijke.