-Golfclub Flevoland

< Ga terug

Vrijdagevent gezellig en leerzaam

28 januari 2018

Op vrijdag 26 januari jl. was het clubhuis gevuld met meer dan 50 leden.

 

Pubquiz
Onder de bezielende leiding van Fred Frehé werd de avond gestart met de pubquiz, waarbij een 20-tal regelvragen, aangeleverd door de Baan- & Regelcommissie, in een rap tempo werden behandeld. De antwoorden konden helemaal eigentijds en eenvoudig via een smartphone worden gegeven. Daardoor was de tussenstand steeds na elke vraag bekend en steeg de spanning wie er zou winnen met de minuut.

 

Uitslag
Het team 3sterk werd 1e, de golfmeiden 2e en het team Jammer 3e.

 

Captains Diner
Daarna was het tijd voor de inwendige mens. Een uitgebreid Captains diner stond op het menu. De kok had goed zijn best gedaan en het buffet werd eer aan gedaan. Onder het genot van een lekker bordje en een drankje werden de resultaten van de quiz nog eens doorgenomen.

 

Fit for golf
Voldaan en met een goed humeur maakten de aanwezigen zich op voor de lezing van Patrick Fransman, fysiotherapeut bij TopFit. Hij vertelde ons hoe we ‘ Fit for Golf’ kunnen worden of blijven en vooral hoe blessures voorkomen kunnen worden.

 

De countrycommissie kijkt tevreden terug op deze avond, die mede dankzij de grote opkomst van jong en oud een succes was.