-Golfclub Flevoland

< Ga terug

Team 2 (Spandersbosch)

18 juni 2019

De allereerste wedstrijddag van de competitie van 2019! Voor Lisa van der Velde en mij zelfs de eerste ooit.


Ons was geboden om 07:00 bij het clubhuis te zijn; een taak die ik en Sophie in acht hebben genomen. Toch bleek, na de aankomst van Lisa Ligtenberg dat dit is gedaan om er zeker van te zijn dat we er om 07:15 zouden zijn. Daar ging een extra kwartiertje slaap. Het was een korte rit naar Golfpark Spandersbosch en we hadden er zin in.


Eenmaal aangekomen en ingeslagen, bleek dat we nog 45 minuten mochten wachten tot de afslag, dus daar was weer een stukje slaap gemist. Toch is het beter om vroeger dan later te zijn. Om half 10 was het dan zover. We wensten elkaar succes en begonnen aan onze Singles.


Ik heb naast hun score niet echt meegekregen hoe het de anderen verging, maar ikzelf vond mijn spel tegenvallen. Desondanks heb ik mijn single met klinkende munt gewonnen. Hieronder een tabel met het puntenoverzicht van de Singles:

Naarmate de dag vorderde werd het warmer en warmer, wat voor velen hun spel heeft beïnvloed. Na een korte pauze was het tijd voor de Greensomes. Ik speelde met Lisa Ligtenberg en Sophie speelde met Lisa van der Velde. Bij Lisa L. zat de stress er goed in, maar tijdens het spelen verdween deze langzamerhand (mede door mijn domme acties).

De uiteindelijke score van onze wedstrijd tegen golfclub Goyer was 9-7. Een goede eerste overwinning dus. Tevens was aan ons ook de dagoverwinning toebedeeld. Moge dit het begin zijn van een winning streak!

Sweder van Westen

link naar detail scores