-Golfclub Flevoland

< Ga terug

Team 1 36 holes (17 juni)

18 juni 2018

Ook deze zondag (17-6-2018) gingen we weer op pad voor de competitie. We moesten vandaag tegen Zeewolde spelen op Olympus. Olympus was voor ons bekend terrein, aangezien we er twee jaar geleden ook hebben gespeeld!

 

We vertrokken met veel enthousiasme uit Lelystad en hadden echt zin om weer te gaan golfen. Mark en Alexandre speelden de 1e foursome en Cas en Olivier de tweede foursome. Mark en Alexandre moesten uiteindelijk weer 18 holes spelen en hebben helaas net verloren. Cas en ik moesten nog erg wennen aan de snelle greens met het resultaat dat we helaas na hole 12 al verloren hadden.

Na de lunch gingen we voor de singles weer met goede moed de baan in en speelden we allemaal over het algemeen wat beter. Iedereen kwam minimaal tot hole 15, maar het team van Zeewolde was heel erg in vorm. Hun handicaps waren ook allemaal onder de zeven, dus dat was wel erg lastig. Ondanks ons betere spel hebben we helaas ook de singles verloren.

 

Uiteindelijk vond ik het toch een geslaagde dag. Het ontvangst was goed geregeld, de ballen stonden klaar op de driving range en de lunch smaakte erg lekker!

 

Olivier van Oostrom