-Golfclub Flevoland

< Ga terug

Team 1 18 holes (Gastvrouw/heer)

17 juni 2018

Vandaag (17 juni) was het onze thuisdag. Rond 8 uur moesten we verzamelen bij het clubhuis om op tijd aanwezig te zijn voor de andere clubs die naar ons toekwamen.

 

Het begin ging een beetje rommelig, omdat het ene team een papier niet had en het andere team miste nog een speler. Maar nadat we de taken onder elkaar hadden verdeeld ging het goed.

 

Rond 9 uur moesten we naar de afslagplaats. Nicky en Max bleven bij de teebox staan en Luna, Sanne, Lisa en Sophie gingen de baan in om de ballen te spotten. Toen alle vier de teams hadden afgeslagen, gingen Nicky en Max alvast met de golfbuggy naar hole 10 om iedereen op te wachten voor de dubbels.

 

Later kwamen wij er ook aan. Lisa en ik bleven op hole 10 staan om iedereen op te wachten, om vervolgens wat eten en drinken te geven, maar ook om hun nieuwe kaart te geven voor de dubbels. Nicky, Max, Luna en Sanne gingen alvast met de singles kaarten naar het clubhuis, om de scores van de single te berekenen. Hierdoor hadden wij best veel tijd over, want we waren met alles snel klaar.

 

Toen de teams weer terug kwamen in het clubhuis, hoefden we alleen nog de scores van de dubbel op te schrijven en te berekenen. Al met al was het een leuke en geslaagde gastheerdag.

 

Sophie van Oostrom