-Golfclub Flevoland
50+ commissie

50+ commissie van Golfclub Flevoland

50+ ochtend, een gezellige maar ook ambitieuze ochtend, in de zomer en winter.
De 50+ ochtend wordt gehouden op donderdag. Om aan deze wedstrijden deel te kunnen nemen dienen de dames en heren de leeftijd van 50 jaar bereikt te hebben.

 

Zomerseizoen
Begin april starten wij het zomerseizoen met een openingswedstrijd om de Harry Recko Trofee met aansluitend een gezamenlijke lunch.  Gedurende het zomerseizoen spelen wij twee competities, stableford en matchplay competitie.  Verder organiseert de commissie regelmatig gezelligheidswedstrijden, vaak aansluitend met een lunch. We eindigen de zomercompetitie met een wedstrijd om de Chris Neecke Trofee.

Gedurende het zomerseizoen wordt een birdieklassement bijgehouden.

De prijsuitreiking van alle trofeeën vindt plaats tijdens een feestelijke lunch op de afsluitende dag van het zomerseizoen.

 

50+ stableford en matchplay competitie
De 50+ stableford competitie wordt vanaf 1 april gedurende het gehele zomerseizoen gespeeld. Criterium: GVB. Deelnemers met een inactieve EGA handicap kunnen wel inschrijven voor de wedstrijden, maar spelen voor de trofee buiten mededinging mee. Zij komen wel in aanmerking voor de dagprijs.
De 50+ matchplay competitie wordt gespeeld gedurende het zomerseizoen.

Criterium: Actieve EGA handicap.

 

Winterseizoen
Van 1 oktober tot 1 april is het winterseizoen. Er worden geen qualifying wedstrijden gespeeld, wel inschrijven via de ledenwebsite.

 

Gezelligheids- en niet-competitie wedstrijden
Naast de wedstrijden in het kader van de competities worden ook regelmatig andere wedstrijdvormen gespeeld, zoals “Oranje bal, touwwedstrijd of best ball“.

Elk seizoen wordt een nieuw wedstrijdschema gemaakt. Eén keer per jaar wordt er tevens een uitwedstrijd georganiseerd, met of zonder hotelovernachting.

 

Inschrijven
Inschrijven voor de wedstrijden op donderdagochtend kan alleen via de ledenwebsite.
Voor alle wedstrijden geldt inschrijfgeld van € 2,00 per wedstrijd.
Indien u meer informatie wenst over de seniorenochtend kunt u contact opnemen met een van de leden van de 50+ commissie.

 

 

 

<<Ga terug