-Golfclub Flevoland

< Ga terug

Pinkster eclectic 1 juni.

8 juni 2020

En dan is het 1 juni. De horeca mag na bijna 3 maanden “huis quarantaine” weer aan de slag op het terras en in het clubhuis. Geen “Hit en Run” meer maar in plaats van 10 minuten voor aanvang van de ronde aanwezig zijn en na je ronde spullen inpakken en wegwezen is er weer ruimte voor een hapje en een drankje en een gezellig samenzijn met je flight genoten en andere aanwezigen.

 

Wel zijn er nog enkele extra zaken die aandacht vragen zoals het  1,5 meter afstand houden, maar daar raken we al een beetje aan gewend,  ook zijn er geen harken in de bunker dus maar hopen dat iedereen zijn ‘sporen” een beetje provisorisch met zijn club en voeten weet uit te wissen. Henriette heeft daarover nagedacht en neemt geen halve maatregelen en heeft zich een handhark aangeschaft. Een goede voorbereiding is het halve werk zal ze gedacht hebben alleen gaan haar golfballen niet in de bunker maar in het water en dus overweegt ze de volgend keer ook een snorkel mee te nemen.

 

De Pinkster eclectic, 2 x een ronde over de 12 holes van de blauwe lus en de beste score per hole telt. Lukt het niet de eerste keer geen nood je hebt na de lunch nog een 2e kans in de middagronde.

 

Het weer is super en de baan in topconditie dus wordt er over het algemeen goed gescoord.

De lunch is ook op niveau,  tijd om in de 2e ronde de eventuele “foutjes” uit de1e ronde weg te poetsen .

Wellicht is Henriette Bots de “poetskampioene” want haar 2e ronde is maar liefst 17 slagen beter dan de 1e ronde maar dit is niet goed genoeg want  Maaike Berkvens komt ruim onder haar handicap binnen en is de winnares van de Pinkster Eclectic.

 

Wedstrijdleiding Irene Verstege en Rigt Nammensma bedankt voor de organisatie en leuk dat alle deelnemers bij de prijsuitreiking nog op het volle terras waren genietend van het zonnetje en een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje.

 

Uitslag Pinkster eclectic. (PAR 48)

 

1             Maaike Berkvens             44.2                      

2             Wil van Meer                    45.2                      

3             Xavier Marti Duran         45.6                      

4             Ger Kabel                            45.6                      

5             Henriette Bots                  45.8                      

6             Pim Brocken                      45.8                      

 

Birdies : Pim Brocken H8, Ruud Dekker H7 en Wil van Meer H1.