-Golfclub Flevoland
SPONSORCOMMISSIE

Sponsorcommissie van Golfclub Flevoland

De sponsorcommissie houdt zich bezig met de sponsoring van o.a. de website van de club. In principe kan ieder bedrijf met het logo van het eigen bedrijf de website van de club sponsoren. De looptijd van een sponsorcontract is 12 maanden. Op ieder gewenst moment kan de sponsoring ingaan.

 

Een sponsor heeft de gelegenheid om de diensten en/of producten aan te bieden, alsmede de mogelijkheid korting te geven aan leden van de club.

 

Er is een aparte sponsor pagina op de website en daarnaast komen de sponsoren in carrousel vorm voorbij zodra de website wordt opgeroepen.

 

Naast het sponsoren van de website zijn er tevens mogelijkheden om talloze activiteiten ( al dan niet exclusief ) te sponsoren. Zo is er ieder jaar een golfweek, zijn er talloze interne en regionale wedstrijden, een kledinglijn etc. Kortom mogelijkheden ten over om uw bedrijf te promoten. Voor nadere informatie en tarieven kunt u contact opnemen met de voorzitter van de sponsorcommissie, de heer Klaas Wijma, e-mail: sponsor@gcflevoland.nl

 

 

 

<<Ga terug