-Golfclub Flevoland

< Ga terug

On Tour naar The Links Valley

16 september 2018

We zijn dit keer met een mooie grote groep van 17 personen On Tour gegaan. En er waren ook weer een paar nieuwe On Tour spelers. De On Tour staat voor gezellig op een andere baan spelen en eens met andere clubleden of familie of vrienden.

 

The Links Valley is een moeilijke baan. De greens hadden stimp 9 (die greensnelheid vinden toppers normaal)….maar waar wij, weekendgolfers, toch wel even aan moeten wennen.  Ook kwamen sommige spelers er achter dat ze een dyslexie hebben voor greens. We hopen dat deze spelers voor de volgende keer zijn genezen.

 

De baan is echt super, door de hoogteverschillen het lijkt net of je in het buitenland bent. Alleen deze baan is op 35 minuten van Lelystad.
Na de ronde golf op zijn we met een aantal On Tour spelers naar restaurant De Zwarte Boer geweest en dit was een heerlijke afsluiting van de dag.

 

Je hoeft niet perse te spelen voor de jaarprijs, dus schrijf je in, want 20 oktober gaan we voor de laatste keer On Tour en dan gaan we naar Sint Nyk in Legemeer…hoop dat je er dan ook bij bent.

 

Uitslag:

1. Edwin de Vries

2. Bouke Barnas

3. Bianca Herrenauw

4. Leon Betz

 

Longest heren: Bouke Barnas

Longest dames: Bianca Herernauw

Neary: Nico Kranendonk