-Golfclub Flevoland

< Ga terug

Medal 8 juli

11 juli 2018

Dankzij “last minute” toevoegingen aan het deelnemersveld door Bianca, is er met 32 golfers onder bizar mooie omstandigheden (temp 22C, wind NNO3, blue sky, en de ‘s ochtends gemaaide greens (06.00u door Marien)) gestreden om de punten, de ranking en de parkeerplaats.

 

Je hebt van die dagen dat alles loopt zoals je dat wilt. En soms is er een dag  dat je samen met je flightgenoten meer bomen ziet dan gewenst. Diep respect voor m’n flightgenoten, die niet mopperden, zelfs positief bleven ondanks de talloze zoektochten. Want neemt u van uw verslaggever aan; de continuïteit is uit het spel en dat heeft invloed op de concentratie en dus ook op de prestatie.  Echter we hebben de eindstreep gehaald; met dank aan Paul en Anna.

 

Andere flights hebben mooie resultaten neergezet. Een aantal mensen heeft hun handicap flink verlaagd. Ook 0.1 is een verbetering en een knappe prestatie wanneer je al een lage handicap hebt.

 

Uw verslaggever kijkt uit naar dit moment. Zou het ooit zover komen? Misschien eens wat meer gaan oefenen. Dat kan zelfs thuis op een matje. En zeg nu zelf, wat is nu 10 minuten per dag.  5 min. eerder opstaan, 1 min. korter de  krant lezen, 1 min. minder treuzelen, 1 min. kortere koffiepauze, 1 min. inkorten op het wandelingetje met de hond en 1 min. minder appen,  FB’en en Instagrammen.   Voilá 10 min. gespaard om te oefenen. Een kind kan de was doen. 

 

In theorie niet zo moeilijk. Credo : oefenen, oefenen,  oefenen. Afijn…….Eerst maar eens in de buffer spelen.

 

Het terras zat gezellig vol bij binnenkomst. Een aantal mensen had zich netjes afgemeld. Het briefje hebben we gevonden. Dank hiervoor.

 

Een schitterende  dag met prachtige resultaten.

 

Medal Rood

  1. Ann van Ling        65  SF43
  2. Alie Wildeboer     67  SF41

 

Medal Geel

  1. George Roos         69  SF39
  2. Irene Verstege      71  SF39 
  3. Simon Rutte          75  SF34

 

De parkeerplaats is voor Ann van Ling.

 

Een volgend mooi evenement om aan deel te nemen is de Kom over de Brug op zaterdag 21 juli. Er kunnen nog enkele heren zich opgeven.

 

 

Uw verslaggever van deze Medal 

Rigt Nammensma