-Golfclub Flevoland

< Ga terug

Medal 3, zaterdag 5 mei 2018

6 mei 2018

Perfect golfweer! Beter kan haast niet!

 

De wedstrijdcommissie had de juiste voorbereidingen getroffen en de flights zorgvuldig samengesteld. De opkomst was magertjes, gelukkig hadden de “vroege zaterdag vogels” zich nagenoeg allemaal ingeschreven en speelden deze keer voor 2 klassementen.

 

Mijn flight bestond uit oud-voorzitter Rob Nijhof en Joop Manuel. Zeer relaxed gingen wij door de mooie baan. Rob wees op een nieuw insectenhuis bij hole 10, dat direct ondersteuning aan een boom biedt en op hole 6 zagen wij een lichtgroene waas op het net ingezaaide stuk achter de green.

 

De heren hadden veel gespreksstof, maar het resultaat was er niet minder om.

 

Op hole 13 misten we Roos Maenhout die in de flight een paar holes voor ons liep met Aly Prins en onze voorzitter. Roos had bij het baantoilet haar pink op een heel nare manier bekneld tussen de deur en een flinke blessure opgelopen: naar de eerste hulp, een aantal hechtingen. Bij de prijsuitreiking kwam ze haar verhaal doen, stoer hoor!

 

Uitslag:

Medal Geel

  1. Rob Nijhof (72)
  2. Joop Manuel( 75)
  3. Jules Simons (76)

 

Medal Rood

  1. Marijke Raeven (73)
  2. Joca Bogert (75)
  3. Paula Simons (76)

 

De volgende medal zondag 3 juni; de wedstrijdcommissie rekent op een grote opkomst!

Op 1 en 2 september wordt op onze baan de Ryder- en Solheimcup gespeeld, geweldig evenement. Classificeer je via o.a. de medals, dus schrijf in!

 

Joca Bogert