-Golfclub Flevoland

< Ga terug

Medal 1 september 2019

2 september 2019

Met een select gezelschap bestaande uit 5 dames en 8 heren trokken wij op 1 september over de golfbaan. Eindelijk niet meer snoeiheet maar gewoon lekker weer, licht zeebriesje en nu en dan wat zon. Eigenlijk zou ik niet meedoen, ik had me (zo meende ik) uitgeschreven. Beetje druk… (de dag ervoor Lanengolfwedstrijd en de organisatie daarvan samen met Irene, de dag erna even een paar dagen weg). Tot mijn verrassing ontving ik op vrijdag de startlijst, er was dus toch iets niet helemaal goed gegaan… niet kinderachtig doen, gewoon aan de bak! Daar had ik zeker geen spijt van, leuke flight samen met Henk en Simon; we speelden alle 3 de sterren van de hemel. Helaas soms ook een jammerlijk verknalde hole. Ja, dan is strokeplay een genadeloos spel. De uitslag was spannend, wel 3 leden met 72 netto! Rob Nijhof was de echte kampioen en winnaar van de parkeerplaats. Die schoof hij i.v.m. aansluitend vakantie direct door naar Peter Stams, waarop Bianca enthousiast riep: o Peter, dat vind ik fijn!! Ja ja, zo gaat dat … En waarom mocht ik met mijn 5e plaats nu dit stukje schrijven? Omdat Alie Wildeboer, de echte nummer 4, vanwege een goede reden afwezig was. Dus Alie: in oktober gewoon 4e worden, dan kun jij het weer helemaal goedmaken!

6 oktober: noteer deze datum! Laatste medal van dit seizoen met bekendmaking van de medalkampioen.

Liesbeth van Essen