Logo

DOP Makelaar

Adres: Parlaan 2, 8241 BG Lelystad
Telefoonnummer: +31 (0)320 264 175
Website: http://www.dop.nl/

Dop Makelaars is sinds 1998 binnen Nederland actief met de verkoop van nieuwbouwprojecten, uitpondprojecten als particuliere woningen. Het betreft hier zowel permanente woningen, beleggingsobjecten en vakantiewoningen.

 

Met name de expertise in projectmatige verkoop en het begeleiden van nieuwbouwontwikkelingen maakt ons kantoor onderscheidend in de vastgoedbranche. De verkoop van het Flevo Golf Resort in Lelystad is een prachtig voorbeeld van hoogwaardig wonen op een unieke locatie. U kunt bij Dop Makelaars terecht voor een totaalpakket waarbij wij u kunnen adviseren over en begeleiden met de verkoop, de aankoop, de verhuur, de aanhuur, het projectmanagement en het vastgoedbeheer.

 

Maar ook over de grenzen zijn wij actief. Henk Dop, oprichter van Dop Makelaars hierover: “Alhoewel de buitenlandse markt overeenkomsten vertoont met de Nederlandse, vraagt de verkoop van (vakantie)woningen in het buitenland toch net weer andere aandachtspunten”. Geïnteresseerd? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze makelaars en bekijk de mogelijkheden.