-Golfclub Flevoland

< Ga terug

Kom in de Kast (KIK) wedstrijd zondag 25 maart

15 maart 2018

Net als vorig jaar organiseert de country commissie voor alle leden van de club van jong tot oud, een Kom in de Kast wedstrijd. Deze dag staat in het teken van sponsoring van nieuwe nestkasten, bloembollen en wilde bloemzaden.

 

Het programma voor deze dag ziet er als volg uit:

10.45 uur Inloop van de deelnemers en inschrijving bij de wedstrijdtafel
11.05 uur Welkom door Bouke Barnas
11.10 uur Uitleg door greenkeeper Jan Bazuin over het doel en nut van nestkasten, het insectenhotel, de bloembollen en de wilde flora in de baan

11.45 uur Naar de holes voor de wedstrijd

12.00 uur Start shotgunwedstrijd

 

Na de wedstrijd: In het clubhuis vanaf het terras chippen naar hole 18, €0,50 voor jeugd en €1,00 per bal voor niet jeugd.
De opbrengst komt uiteraard ten goede van het KIK project.

 

Doe mee, inschrijven via de site.

Met het inschrijfgeld van € 3,00 sponsort u mede het project KIK., daarnaast is er de mogelijkheid om voor € 12,50 een nestkast, bloembollen en wilde bloemzaden te sponsoren.

 

Na afloop is er gelegenheid om gezamenlijk een dagschotel te nuttigen, zoals altijd prima verzorgd door het Golf Event Center. De prijs hiervoor bedraagt € 15,00 p.p, incl. drankje. Vanwege de voorbereidingen hiervan is het wenselijk om u zsm aan te melden bij de bar, dat kan zowel telefonisch als persoonlijk.

 

Doe mee met dit gezellige event en zorg mede dat onze baan nog mooier wordt als deze al is, we treffen u graag 25 maart.

 

Met vriendelijke groet,

De country commissie.