-Golfclub Flevoland

< Ga terug

KIK-wedstrijd (Nestkasten)

29 april 2018

Beste golfleden,

 

U heeft nog enige informatie te goed over  de KIK-wedstrijd van 25 maart jl.

 

Ten eerste heb ik 25 nestkastjes gemaakt, waarvan er 24 zijn gesponsord en 1 beschikbaar is gesteld als eerste prijs. Die prijs is gewonnen door het team van Roos Maenhout,  Ditte en Fred Frehé en Peter Stams.  Het kastje met hun namen hangt in de treurwilg naast de puttinggreen. Helaas heeft de baan geen ‘’Hiep hiep hoera boom’’.

 

Ten tweede meldde Marien, onze hoofdgreenkeeper, dat er een flink aantal spechten is, die zich gedragen als krakers van spreeuwenkasten, dus heb ik ook nog 3 spechtenkasten gemaakt. Deze zijn gesponsord door Julia en opa Wil, Lodewijck, de blindegeleidehond in opleiding, van Liesbeth en Hans van Essen en Bouke Barnas en Maaike Berkvens.

 

Ten derde heeft Clemens Struijk  garant gestaan voor 10 kastjes en in overleg met hem gaat een gedeelte van dat geld naar narcisbollen.

 

Ten vierde heeft de Foederergroep  het door mij gemaakte insectenhotel op hole 15 gesponsord. En Paul van den Hoogen wil  nog een insectenhotel sponsoren. Deze is  in de maak en komt in de buurt van de afslag van hole 10 bij de gestutte boom.

 

Ten vijfde heeft de chipwedstrijd vanaf het terras het nodige geld opgeleverd dat ingezet wordt om de baan nog meer te verfraaien met  narcisbollen.

 

Ten slotte is door alle deelnemende leden en sponsoren  die dag een groot succes geworden waarvoor hartelijk dank. Ook dank aan de countrycommissie en de greenkeepers voor hun inzet.

 

Binnenkort  kunt u in het clubhuis lezen waar uw nestkastje hangt!

 

Rob Nijhof