-Golfclub Flevoland

< Ga terug

Jeugd Medal 5

6 oktober 2018

Het is inmiddels eind september en de eerste herfststorm is al langs geweest, maar gelukkig niet deze zondag. Een zonnetje, een beetje wind, droog en een beetje fris waren de omstandigheden tijdens deze beslissende Medal. Hoewel de leiders van de diverse categorieën wel voor stonden, waren ze nog niet helemaal veilig en was er dus voor de achtervolgers nog wat mogelijk.

 

Maar aangezien Sanne, Lisa en Fleur, ja u leest het goed allemaal dames, het hele jaar al goed in vorm zijn, lieten ze zich niet verrassen en bleven ze goed presteren.

 

Daniël probeerde nog wat in Medal A en sloeg een verdienstelijke 32 punten bij elkaar en Alexandre deed het nog beter met 35 punten, maar had het in eerdere wedstrijden een beetje laten liggen en uiteindelijk heeft dat tot de volgende uitslagen geleid.

 

En het zijn veel uitslagen, want er waren prijzen te verdienen in het dagklassement, eindklassement en puttklassement. Om u niet te vermoeien met heel veel namen volgen hier de namen van de winnaars en zijn er foto’s van alle andere.

 

Categorie A (handicap 36 of lager):

Dagoverwinning voor Alexandre Bonnette

Eindklassement voor Sanne Posthumus

 

Categorie B (handicap 54 tot 36,1):

Dagoverwinning voor Angelina van Leeuwen

Eindklassement voor Lisa van de Velde

 

Categorie C (handicap hoger dan 54):

Dagoverwinning voor Julian Drieënhuizen

Eindoverwinning voor Fleur Jorissen

 

Puttklasement (spelers van Categorie B&C)

Eindoverwinning voor Lisa van de Velde

 

Het was weer een mooie Medal reeks met een steeds een prima opkomst. Volgend jaar staan ze weer in het wedstrijdschema, maar eerst hebben we zaterdag 13 oktober nog de Solheim/Ryder Cup van de jeugd. Vorig jaar ruim gewonnen door de meiden.

 

Rutger van Oostrom

Jeugd- en Familiecommissie