-Golfclub Flevoland

< Ga terug

Jeugd Medal 4

11 september 2018

Na de zomerstop zijn we weer begonnen met de Medal reeks van de jeugd. Onder zalige omstandigheden werd de vierde wedstrijd gespeeld en de scores waren dan ook scherp. In Medal A was 38 punten niet genoeg voor een prijs en beginnen de handicaps lekker laag te worden. In groep B waren ze door wat afzeggingen helaas maar met z’n drieën. Dat werd door groep C weer goedgemaakt door een mooie opkomst en veel nieuwelingen. Top!!

 

Dan de uitslagen :

Medal A :

  1. Sanne
  2. Daniel
  3. Nicky

 

Hun handicaps zijn allemaal met ongeveer een punt gedaald en in het algemeen klassement staat Sanne redelijk comfortabel op plaats 1, maar zelfs nummer 5 kan nog een eind opschuiven en de vierde plek kan nog eerste worden. Dus de laatste Medal eind september zal beslissen wie hier met de eindoverwinning naar huis gaat.

 

Medal B :

  1. Thijs
  2. Lisa
  3. Angelina

In de strijd van het algemeen klassement gaan Lisa en Thijs hier nek aan nek, met 39 om 36 punten.

 

Medal C

  1. Fleur
  2. Florien
  3. Julian

Hun scores worden bepaald door het putten op de oefengreen en daarna wordt er gespeeld op de par 3. Daar zie je dat ze allemaal grote sprongen maken en met enige regelmaat bogeys en zelfs een par spelen en dat terwijl ze nog hun handicap moeten halen. Top!

 

Volgende wedstrijd is op 30 september en dat is meteen de grote finale voor het Medal klassement.

 

Jeugd en Familiecommissie

Rutger van Oostrom