-Golfclub Flevoland

< Ga terug

Jeugd Medal 3 2018

27 mei 2018

De jeugd heeft de toekomst en ook vaak het mooie weer. Het was afgelopen zaterdag schitterend en de goede scores bleven dan ook niet uit. Er waren wel wat afzeggingen vanwege het weer en andere sportactiviteiten, maar er bleef toch een redelijke groep over.

 

Medal C had wel wel wat last van iets te weinig deelnemers, maar Fleur er Peer gingen toch vrolijk de baan in en Peer wist met twee slagen verschil van Fleur te winnen.

 

Medal B had ook slechts 2 deelnemers, te weten Lisa en Thijs en daar ging de overwinning naar Lisa. Lisa staat nu aan kop met drie overwinningen, maar Thijs volgt op 4 punten, dus in het klassement is nog alles mogelijk.

 

Medal A had de normale opkomst en hier speelde iedereen vol voor de overwinning. Die ging uiteindelijk naar Sanne met maar liefst 46 stableford punten en dus een daling met 3,7 van de handicap. Daniel werd tweede met 40 punten en Olivier derde met 37 punten. Hij had net zoveel punten als Sweder maar deed het iets beter over de laatste negen.

 

In de tussenstand gaan Sanne en Olivier aan de leiding en volgt Nicky op slechts 2 punten. In deze poule is dus echt nog alles mogelijk.

 

Volgende Medal laat nog even op zich wachten, want er is eerst competitie en daarna de schoolvakantie.

 

Tot in september!

Rutger van Oostrom