-Golfclub Flevoland

< Ga terug

Jeugd Medal 2 2018

15 april 2018

Het tempo zit er lekker in bij de jeugd. Dit weekend alweer de tweede Medal van het jaar, nadat vorige week de eerste werd gespeeld. Omstandigheden weer perfect met slechts af en toe een spetje regen, terwijl dat voor de hele dag was voorspeld.

 

Maar eerst moet ik nog wat rechtzetten van vorige week waar ik per ongeluk Sophie de derde plaats had toebedeeld in Medal A, maar dat moet natuurlijk Olivier zijn. Sorry, als excuus heb ik, dat jullie een tweeling zijn.

 

Terug naar de wedstrijd van dit weekend. Er deden meer spelers mee en dat was goed om te zien en de scores worden ook beter en beter. In Medal C gingen ze weer de par 3 op en daar won wederom Fleur met op een tweede plaats Peer en op plek drie Florien.

 

Medal B speelde weer op de grote baan en Thijs legde nu beslag op de derde plek, Floris kon vorige week helaas niet, maar sloeg zich deze keer meteen naar de tweede plek. Lisa ging gewoon door waar ze vorige week gebleven was en won deze wedstrijd met 21 punten over negen holes en haar handicap gaat dus met 3 punten omlaag!

 

Medal A kende een andere winnaar, daar waar Sweder in de eerste wedstrijd zijn vizier nog niet op scherp had staan, ging dat nu wel goed. Met 36 punten won hij deze wedstrijd en stijgt hij met stip in deze competitie. Olivier verbeterde zich naar een zilveren plek en Nicky moest nog even wennen aan zijn nieuwe handicap, maar werd toch mooi derde.

 

Dit levert de voorlopige volgende leiders in het tussenklassement over 2 wedstrijden:

Medal A Nicky

Medal B Lisa

Medal C Fleur

 

Rutger van Oostrom

Jeugd- en Familiecomissie