-Golfclub Flevoland

< Ga terug

Jeugd 1 18 holes (10 juni)

17 juni 2018

Winterswijk

 

Zondag 10 juni gingen we naar de golfbaan van Winterswijk. We moesten om 7:50 vertrekken van het clubhuis. De rit duurde 2 uur.

 

Toen we aankwamen hadden we een half uur om in te slaan. Wij moesten tegen de spelers van Noord-Nederlandse. Er zaten 3 meiden in hun team en 1 jongen.

Ik moest tegen Marieke, Nicky moest tegen Feline, Max moest tegen Jorit en Lisa moest tegen Danielle.

 

Er was uiteindelijk wel iets fout gegaan bij het starten. Je moet namelijk op volgorde van playing handicap starten, alleen we waren gestart op volgorde van exacte handicap. Dus ik moest als eerste beginnen, Nicky als tweede, Max als derde en Lisa als laatste. Maar het had dus iets anders gemoeten.

 

Bij de doubles waren Nicky en ik een team en Max en Lisa waren een team. We waren allemaal niet op ons best, en speelde dus ook niet zo goed. Nicky en Lisa hadden namelijk een concert de dag ervoor tot ‘s avonds laat. Uiteindelijk had Max 16 punten, Nicky 12 punten, Lisa 14 punten en ik 15 punten. Ook bij de doubles ging het niet zo goed. Het andere team speelde een stuk beter. We hebben uiteindelijk met 6-0 verloren. Na de wedstrijd kregen we een broodje hamburger met patat, en wat drinken erbij. We gingen uiteindelijk rond 4 uur weer terug.

 

Luna Fetter