-Golfclub Flevoland
Herencommissie

Actieve  herencommissie bij Golfclub Flevoland

Maandag herenmiddag
De maandag is de vaste golfdag voor de heren van onze golfclub. In de zomer wordt gestart vanaf 12.00 uur en in de winterperiode vanaf 11.00 uur. In de zomerperiode tellen de behaalde stableford punten mee voor de zomercompetitie waarin de 12 beste scores meetellen. Tevens hebben we een birdieklassement. In de winterperiode wordt gespeeld om kleine zelf ingebrachte prijsjes (doosje golfballen).

 

Inschrijven
Inschrijven voor de herenmiddag kan tot 21.00 uur op zondagavond voorafgaand. Om ca. 21.30 ontvangt elke deelnemer de startlijst met de volledige flightindelingen. De herenmiddag behoudt toch het inloopkarakter, want bij twijfel op zondag kan men ’s maandags nog tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd inschrijven, maar dan sluit men wel achteraan in de rij.

 

Zomer- en winterperiode
In de zomerperiode (conform zomertijd) zijn alle wedstrijden qualifying en tellen de behaalde stableford punten mee voor de zomercompetitie. De winnaar van deze competitie ontvangt de wisseltrofee en mag meedoen aan de invitatiewedstrijd om het “groene jasje” ofwel de Flevoland Masters. Naast de competitie wordt tevens een birdieklassement bijgehouden en degene die gedurende de zomerperiode het meeste aantal birdies behaalt ontvangt een prijs.

In de winterperiode (conform wintertijd) zijn alle wedstrijden non-qualifying, maar het competitieve karakter blijft wel behouden, omdat de beste 3 spelers beloond worden met een doosje golfballen.

Competitief bezig zijn bevordert uw golfspel en handicap, maar de gezelligheid tijdens en na het golfspel (hole 19) speelt hierbij ook een belangrijke rol.

 

 

 

 <<Ga terug