Golfschool Flevoland

Mijn naam is Tom Mulder,

geboren in Almere op 1 september 1997 en nu woonachtig in Dronten. Sinds 2020 ben ik golfprofessional bij de Openbare Golfclub Dronten en de Golfresidentie Dronten. Per 01 januari 2023 zal ik ook jullie pro zijn bij GC Flevoland.

Voordat ik ben begonnen met golf heb ik fanatiek verschillende sporten beoefend en met name de “extreme sports”. Denk hierbij aan snowboarden en wakeboarden. Mijn opa en oma hebben altijd fanatiek gegolfd en daarom ben ik samen met mijn ouders en mijn broer een cursus gaan volgen om onze GVB te halen. Benieuwd of het spel ons wat leek. Het eerste jaar heb ik weinig gespeeld omdat ik de “extreme sports” toch nog leuker vondt. Uiteindelijk ben ik mij toch gaan richten op golf en heb ik als jeugd fanatiek wedstrijden gespeeld. Ik was samen met mijn ouders en broer lid op Golfclub Emmeloord en ik speelde zelf ook nog op Almeerderhout waar ik in een “talententeam” zat. Ik heb veel landelijke jeugdwedstrijden gespeeld en ik was ook actief in de jeugd en heren voorjaarscompetitie.

Op mijn 16e ben ik gestopt met de HAVO en ben ik overgestapt naar MBO Sport & Bewegen. Dit omdat ik golfprofessional wilde worden. Na de MBO succesvol te hebben afgerond heb ik op mijn 19e mijn amateurstatus opgezegd en ben ik de de PGA opleiding gaan volgen. Deze heb ik ook succesvol afgerond. Al in mijn opleiding heb ik gewerkt als golfprofessional en ben ik uiteindelijk terechtgekomen bij de twee golfbanen in Dronten.

Naast het geven van golflessen heb ik mijzelf ook gespecialiseerd in clubfitting. Mocht u dus interesse hebben in de aanschaf van 1 of meerdere clubs, neem gerust contact met mij op.
Ook kan ik tijdens mijn lessen en fittingen gebruik maken van mijn flightscope. Dit is een “ball tracking radar system”. Dit apparaat meet de vlucht- en clubdata en hieruit kan ik gegevens aflezen waarmee ik nog beter advies kan geven.

Ik heb er zin in om in Lelystad, samen met bestuur en alle leden, een mooie doorstart te maken op jullie prachtige golfbaan. Ik zie jullie snel!!

Beschikbaarheid

Op donderdag ben ik beschikbaar in Lelystad bij GC Flevoland.
Op maandag, dinsdag, vrijdag en zondag ben ik beschikbaar in Dronten bij Openbare Golfclub Dronten.

U bent uiteraard als lid van GC Flevoland (en natuurlijk ook als u geen lid bent) van harte welkom op beide locaties voor lessen.

Dagen Locaties
Maandag Openbare Golfclub Dronten
Dinsdag Openbare Golfclub Dronten
Woensdag Geen
Donderdag Golfclub Flevoland
Vrijdag Openbare Golfclub Dronten
Zaterdag Geen
Zondag Openbare Golfclub Dronten

Privé lessen

Personen Tarief
1-2 personen (45 min)
€ 55,- (per les totaal)
1-2 personen (90 min)
€ 105,- (per les totaal)
3-4 personen (45 min)
€ 80,- (per les totaal)
3-4 personen (90 min)
€ 140,- (per les totaal)

Lessen kaarten

Kaarten/Personen Tarief
5 lessenkaart 1-2 personen
€ 265,- (per 5 lessen totaal
10 lessenkaart 1-2 personen
€ 510,- (per 10 lessen totaal
5 lessenkaart 3-4 personen
€ 385,- (per 5 lessen totaal
10 lessenkaart 3-4 personen
€ 720,- (per 10 lessen totaal

Voor meer informatie over (groeps)lessen kunt u contact met mij opnemen.