-Golfclub Flevoland
Wonen

Flevo Golf Resort: een luxueuze villawijk tussen het fraaie Zuigerplasbos en het IJsselmeer. Het Zuigerplasbos is een prachtig natuurgebied dat wordt beheerd door Staatsbosbeheer. De ruime opzet van dit unieke resort biedt de bewoners – naast de vele recreatieve mogelijkheden – exclusief woongenot.

 

Bij de ontwikkeling van Flevo Golf Resort zijn ruimte, rust en privacy de belangrijkste uitgangspunten geweest. Alle villa’s worden gebouwd op ruime percelen eigen grond en garanderen optimale privacy.
Het Flevo Golf Resort bestaat uit vier fases. De eerste en tweede fase zijn inmiddels voltooid, de derde en vierde fase zijn in ontwikkeling, aanbouw en verkoop. De vierde fase is centraal gelegen op loopafstand van het strand en de mooie jachthaven Flevo Marina.

 

Op het Flevo Golf Resort worden 15 verschillende (half)vrijstaande villatypes gerealiseerd. De halfvrijstaande en vrijstaande villa’s onderscheiden zich door subtiele architectuur met royaal overstekende daken, grote raampartijen en een hoog afwerkingsniveau. Ze lenen zich dan ook uitstekend voor permanente woning.

 

In het ontwerp zijn de nieuwste eisen op het gebied van energiebesparing, duurzaamheid en veiligheid verwerkt. De villa’s worden standaard opgeleverd met een luxe keuken en badkamer, een mechanisch ventilatiesysteem, een energiezuinige HR-CV ketel en een elektrisch te bedienen garagedeur. Bovendien kunnen de villa’s compleet aangepast worden aan de wensen van de toekomstige bewoners.

 

Klik deze link aan en een mooi beeld wordt vertoond van het Flevo Golf Resort

 

U kunt 7 dagen per week met Dop Makelaars een afspraak maken om te komen bezichtigen. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor via 0320 264 175, info@dop.nl of kijk op de speciale projectwebsite www.flevogolfresort.nl