-Golfclub Flevoland
Baanaanpassing

PROJEKTGROEP BAANAANPASSING BLIKT VOORUIT

 

 

De PROJECTGROEP BAANAANPASSING, onder leiding van Ed Prust, was deze week weer bij elkaar om de diverse ideeën over de aanpassingen van de golfbaan verder uit te werken om de golfbaan in de toekomst nog attractiever te maken voor iedere golf(st)er.

 

Ondulatie van de greens, doglegs, wasteland, extra hoge tee’s (zodat men zelfs over de dijk kan kijken), omkeerbaarheid van spelen, extra tee’s, variaties in afstanden etc. ideeën zijn er meer dan genoeg. Het inpassen en uitvoeren daarvan laten we graag over aan de projectgroep.

 

Er zijn diverse zaken waarmee rekening gehouden moet worden : goede doorstroming,  veiligheid in de baan, en de financiële middelen, om er maar een paar te noemen.

 

De eerste contouren beginnen op papier langzaamaan duidelijk te worden. Het doel is uiteindelijk dat na het spelen van 2 x 9 holes, het gevoel ontstaat dat men 18 verschillende holes heeft gespeeld.

 

De projectgroep staat open voor inspraak van de leden. Dus schroom niet en deel je ideeën en suggesties met de commissieleden onder het motto:  “spreek nu of zwijg voor eeuwig”.

                      v.l.n.r. Paul van den Hoogen, Marien Jansen, Roeland Tans, Ed Prust