-Golfclub Flevoland

< Ga terug

Flevoland on Tour (6)

4 oktober 2017

Zaterdag 30 september heb ik als introducée van Figen meegespeeld met On Tour nr 6, dit keer op Golf4all, voorheen Harderwold in Harderwijk. 6 heren en 4 dames, 3 flights.

 

De baankeuze was uitstekend, een voor mij nieuwe en prachtige baan.

 

De weergoden waren ons slecht gezind want soms viel de regen met bakken uit de lucht en alleen op hole 17 konden we de paraplu inklappen, maar bleven we soppen over de natte fairways. Fijn zo´n vrije drop bij tijdelijk water..….maar dan moest je wel heel ver weg, dus lekker gespetterd. Maar ach, dat weer is zo snel vergeten als je na afloop de natte plunje buiten laat, van lekkere drankjes geniet en zit na te praten. Onderweg en zeker ook na afloop was het gezellig en genoten we van een prima maaltijd met sliptongetjes of schnitzel.

 

De scores waren niet denderend, maar winnaars zijn er altijd, er zijn zelfs lieden die birdies maken bij zulke omstandigheden: Rob op hole 4, Leon op 7 en 16. Mede oorzaak van hun beider eindscores, allebei 27, Leon ietsje beter, derde werd Nico met 19 punten.

 

Mirjam was de regen beu en stapte bij 13 uit de baan, zij had wel de neary op hole 3.

 

De longest op hole 9 werd bij de heren geslagen door Marten. Bij de dames deed Figen dit en zij was ook de best scorende dame met 27 punten, daarna Carla 19 en Tineke 17.

 

De volgende On Tour: 28 oktober in Biddinghuizen, misschien ben ik er ook weer bij.

 

Allemaal dank voor de mooie dag en Leon, bedankt voor de organisatie.

 

Carla