-Golfclub Flevoland

< Ga terug

Afsluiting woensdagopstap competitie

28 september 2020

Woensdag 2 september hebben wij de woensdagopstap competitie van 2020 afgesloten met een shot gun wedstrijd en aansluitend een BBQ.

Ondanks de verkorte versie wegens corona mochten wij niet ontevreden zijn met gemiddeld meer dan twintig deelnemers de laatste wedstrijd telden dertig deelnemers.

Bij de dames ging de strijd om de eerste plaats tussen Tineke Jans en Carla Veen welke laatste met de eerste plaats er vandoor ging Tineke werd zodoende tweede en Aly Prins legde tot haar verrassing beslag op de derde plaats.

Bij de heren was de strijd op voorhand zeer spannend tussen Ruud Dekker en  Klaas-Jan Blauw zij begonnen de wedstrijd met Ruud 83 en Klaas- Jan 87 punten alles was dus mogelijk in deze laatste wedstijd waar weer dubbelen punten te verdienen waren. Cas Blauw had zich met 58 punten waarschijnlijk al neergelegd met een derde plaats.

De verrassing was groot toen bleek dat niet Ruud of Klaas-Jan eersten was maar Cas met de eer ging strijken met een punt meer dan Klaas-jan mede door de dertig punten van de laatste wedstrijd en geen verbetering van Ruud en Klaas-Jan.

De avond werd afgesloten met een geweldige BBQ en zeer gezellig samen zijn, ondanks dat er geen inschrijfgeld was betaald waren er toch nog prijzen voor de drie dames en heren dankzij een overschot van vorig jaar.

Met dank aan Hilde die knarsetanden van uit huis de starlijsten verzorgden en de wedstrijden verwerkten, ze had er zo graag bij willen zijn maar ja corona hè. Leon bedankt voor alle hulp en de zorg dat ook ik iedere woensdag (overig zonder veel succes)een balletje kon slaan.

Simon