-Golfclub Flevoland
Wedstrijdverslagen NGF competitie

Van het (natte) front: Heren 3
Op de site werd het eerder deze week al gememoreerd… “wat is het stil vanuit de competitieteams”. Dit artikeltje geeft een idee hoe dat zo komt.

 

Team Heren 2 (27 holes competitie) is in vrijwel ongewijzigde samenstelling aan de start verschenen. Dat betekent dus dat Adriaan (captain) met Tom, Chris, Gerrit, Alexander en ondergetekende uitkomt. Dit jaar hebben we gelukkig ook een 7e speler aan boord gekregen, Henk.

 

We hadden een koude en natte start dit seizoen, we zijn vrijwel weggespoeld op Nunspeet (ja, helaas ook qua punten alhoewel enkele mannen een heldendaad verrichten door na 27 holes in de regen toch all square binnen te komen terwijl er gewoon grote plassen op de greens stonden!).
Op Dorhout Mees hadden we nét geen winst, in de laatste paar holes verloren we 3 partijen. Dat geeft moed want het was op een haar na onze kant op gevallen.
Gelukkig hebben we afgelopen zondag op Harderwold weer een aantal punten binnengesleept, ondanks het feit dat ook daar de dag weer nat begon.

 

Al met al niet geheel het succesgevoel wat we graag zouden etaleren, vandaar de radiostilte.  Wat gelukkig onverminderd goed gaat is het samenspel tussen de teamleden, en de toespraken van onze captain Adriaan worden steeds kleurrijker. We kijken er dan ook naar uit wat voor speech hij voor aanstaande zondag in petto heeft, wanneer we in Zeewolde het punten aantal boven de 10 brengen!

 

Frank