-Golfclub Flevoland
Horeca

Geachte gast,

 

De afdeling horeca is in de periode april tot en met oktober geopend vanaf 08.00 uur ( daarbuiten vanaf 09.00 uur) zodat u voor uw ronde golf al kunt genieten van een kopje koffie. De keuken opent dagelijks om 11.30 uur en blijft in het zomerseizoen op dinsdag tot en met zaterdag open tot 20.00 uur, op zondag en maandag is de keuken gesloten voor diner. Daar wij “golf gerelateerd” exploiteren is er geen vaste sluitingstijd, zodra het clubhuis leeg is sluiten wij. U bent altijd welkom om bij ons te lunchen, te borrelen of te dineren. De kaart is gevarieerd, daarnaast kunnen wij op bestelling ook menu’s voor speciale gelegenheden verzorgen. Heeft u speciale wensen, dan kan er in overleg met de Chef-kok Peter van der Plas een menu naar wens worden samengesteld. Wilt u bijvoorbeeld een keer verse kreeft eten, of een verse zeetong, alles is mogelijk, mits van te voren besteld.

 

U kunt bij ons ook terecht voor dinerbuffetten, BBQ’s en recepties, hierbij geldt echter een ondergrens van 30 personen. Voor kleinere gezelschappen heeft een “zittend” menu de voorkeur.